15% korting in de Sale 🚨
15% korting in de Sale 🚨
Nu ontdekken
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Cadeaubon printbaar - Verjaardag
Variant:
  • Cadeaubon printbaar - Verjaardag
  • Cadeaubon printbaar - Verjaardag
  • Cadeaubon printbaar - Verjaardag
  • Cadeaubon printbaar - Verjaardag
  • Cadeaubon printbaar - Verjaardag

Prijs
10,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Na betaling per mail verzonden

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A367628

Cadeaubon printbaar - Verjaardag
Bij een geboorte is het soms moeilijk om het juiste cadeau te kiezen en smaken verschillen. Een cadeaubon is altijd een goed idee. Of het nu voor een verjaardag is of voor Sinterklaas of Kerst - een cadeaubon is een goed idee voor elke gelegenheid.

Voer tijdens het bestelproces een geldig e-mailadres in zodat we je de cadeaubon binnen 24 uur kunnen toesturen, mits de betaling is voldaan. De cadeaubon bevat een cadeauboncode die kan worden ingewisseld door deze in te voeren bij het plaatsen van een bestelling in onze online shop. De code kan alleen worden ingewisseld tijdens het afronden van de bestelling in de online shop; achteraf inwisselen is niet mogelijk. De aankoopwaarde wordt dan gereduceerd met het bedrag van de cadeaubon.

De cadeaubon kan alleen worden ingewisseld in onze online shop. De cadeaubon is geldig binnen de wettelijke verjaringstermijn en kan alleen worden gebruikt voor de aankoop van artikelen en niet voor de aankoop van andere cadeaubonnen. De resterende waarde van de cadeaubon kan niet worden uitbetaald in contanten of worden verrekend met openstaande schulden. Verloren cadeaubonnen kunnen niet worden terugbetaald.

Om de cadeaubon(nen) te openen en uit te printen heb je Adobe Acrobat Reader nodig, dit kun je gratis downloaden op http://get.adobe.com/nl/reader/.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Cadeaubon printbaar - Verjaardag
4.5
13 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 10
 
4 Sterren
| 2
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Cadeaubon printbaar - Verjaardag
Cadeaubon printbaar - Verjaardag
10,00 €