miniland deluxe Thermosfles met isoleertas zilver 500ml

miniland deluxe Thermosfles met isoleertas zilver 500ml


Prijs
27,90 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A265708

EAN: 8413082892555

miniland deluxe Thermosfles met isoleertas zilver 500ml
Exclusieve thermoskan voor vloeistoffen met een inhoud van 500ml, chromen effect en hoogwaardige isothermische tas. Een luxe set!

De meest luxueuze thermocontainers op de markt!
Deze thermische containers zijn ideaal voor trendy, ruimdenkende en onconventionele ouders die aangename momenten willen beleven in een elegante, exclusieve en stijlvolle omgeving.

De temperatuur van vloeistoffen kan meer dan 24 uur worden gehandhaafd.
Dankzij hun dubbele stalen wand, hun exclusieve aluminium coating en hun vacuümkamer zijn de thermoflessen van de deluxe serie van Miniland zeer resistent en efficiënt. De meegeleverde draagtas zorgt ook voor een extra isolerende laag en beschermt de containers tegen de effecten van de buitentemperatuur. Op deze manier kunnen de dranken in de thermische containers voor een langere periode koel of warm gehouden worden.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren
De Miniland luxe thermoskannen van 500 ml zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: goud, roségoud of zilver, zodat ouders hun favoriete model kunnen vinden. De kleur van de draagtas komt ook overeen met die van het gekozen model.

De voeding van de baby is overal klaar voor consumptie.
Met deze thermocontainers heb je de mogelijkheid om de babyvoeding thuis te bereiden en overal mee naartoe te nemen. De draagtas kan aan de kinderwagen worden gehangen. Dit maakt de luxe thermoskannen uit de deluxe thermoserie perfect om mee te nemen op reis of wanneer de baby aan een andere persoon wordt overgelaten voor toezicht.

Materialen van uitzonderlijk hoge kwaliteit
De binnenste laag van de luxe thermoserie is gemaakt van 18/8 staal (304 roestvrij staal), dat een zeer laag warmtegeleidingsvermogen heeft en zeer goed bestand is tegen hoge temperaturen. Dit materiaal is daarom ideaal voor de opslag van voedsel. De meegeleverde draagtas is ook gemaakt van zeer duurzame materialen en beschermt de thermische containers tegen slijtage, slagen en krassen.

Eenvoudig schenksysteem
Dankzij het eenvoudige schenksysteem en de druksluiting kunnen de thermoskannen uit de luxueuze thermoserie gemakkelijk met een vinger worden geopend en gesloten zonder het deksel los te hoeven draaien. Zodat je geen enkele druppel morst.

Vrij van Bisfenol A
De containers zijn 100% BPA-vrij.

Productdetails:
  • Zeer efficiënt
  • Drievoudige isolatielaag
  • Antidruppelsysteem
  • Uitstekende kwaliteit
  • Ideaal voor de maaltijden van de baby
  • Drie versies
  • Openen door te drukken (dit voorkomt temperatuurverlies)
  • Isothermische tas
  • Om overal mee naartoe te nemen
  • Makkelijk schoon te maken

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: miniland deluxe Thermosfles met isoleertas zilver 500ml
5
101 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 88
 
4 Sterren
| 9
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

miniland deluxe Thermosfles met isoleertas zilver 500ml
miniland deluxe Thermosfles met isoleertas zilver 500ml
27,90 €