15% korting in de Sale 🚨
15% korting in de Sale 🚨
Nu ontdekken
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
lionelo Babyschommel Bella Set Grijs Beton
Prijs
239,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A371236

EAN: 5903771703291

lionelo Babyschommel Bella Set Grijs Beton
Deze tekst is automatisch vertaald.
Productgegevens:
  • Lionelo Bella Set 2in1 babywipstoeltje met reiswieg
  • Het is een 2in1 oplossing omdat het 2 zitmogelijkheden heeft - een reiswieg en een traditioneel baby wipstoeltje
  • Beide bevestigingen kunnen 360' gedraaid worden, zodat je niet alleen de bewegingsrichting kunt bepalen, maar het product ook zo kunt positioneren dat je altijd oogcontact met je kind kunt houden
  • Montage duurt slechts een paar seconden
  • Het wipstoeltje heeft 6 unieke schommelbewegingen - 5 basisstanden en een extra automatische stand die elke 16 seconden verandert
  • Dankzij de 5 verschillende schommelsnelheden kunt u de intensiteit aanpassen aan de voorkeuren en stemming van uw baby
  • De nachtmodus zorgt ervoor dat het product steeds langzamer gaat schommelen tot het helemaal stopt
  • Automatische bewegingsdetectie activeert het schommelen en de muziek wanneer de baby begint te bewegen
  • Je kunt alle instellingen van het apparaat aanpassen via het Touch bedieningspaneel of op afstand met de afstandsbediening
  • Dit model speelt 12 rustige melodieën met volumeregeling
  • De reiswieg Lionelo Bella set is uitgerust met een comfortabel matras van T25-schuim met hoge dichtheid
  • 5-punts veiligheidsharnas
  • In 3 standen verstelbaar: liggend, half liggend en zittend
  • Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook veilig voor mensen met allergieën
  • De vloer is beschermd tegen krassen door de anti-slip pads
Materiaal en onderhoud:</samenvatting
  • Materiaal bekleding: polyester, bamboevezel
  • Materiaal constructie: staal, kunststof
Afmetingen & gewicht:
  • Afmetingen baby wipstoeltje (lengte x breedte x hoogte): 60,5 cm x 61 cm x 57,5 cm
  • Leeftijdsbereik: 0m+ tot 9 kg
Bij de levering inbegrepen:
  • Kussen
  • Speelboog met speelgoed
  • USB-kabel
  • Afstandsbediening
Baby wipstoeltje Lionelo Bella
Weet je waarom baby's zo van wiegen houden? Omdat het hen herinnert aan de maanden die ze doorbrachten in de baarmoeder van hun moeder, waar ze een speciaal gevoel van veiligheid voelden. Als ze geboren zijn, vinden ze dat weer terug in de armen van hun ouders, maar zelfs zij hebben soms een moment voor zichzelf nodig: om onder de douche te springen, eten te koken of gewoon te ontspannen.

Intuïtief schommelen
Bij de ontwikkeling van het wipstoeltje Lionelo Bella hebben we ons gebaseerd op de bewegingen die een baby voelt in de armen van zijn ouders. Het wipstoeltje heeft 6 unieke schommelbewegingen - 5 basisstanden en een extra automatische stand die elke 16 seconden verandert. Dankzij de multi-track schommelbeweging vangt Bella het natuurlijke ritme van de omhelzing van een ouder en wordt het wipstoeltje een vertrouwde en unieke plek voor je baby. aden U kunt kiezen uit 5 schommelsnelheden om de intensiteit aan te passen aan de voorkeuren en stemming van uw baby. Met het 360° draaibare zitje kun je niet alleen de richting van het wiegen veranderen, maar het zitje ook zo plaatsen dat je altijd oogcontact met je kind kunt houden. Het zitje kan in 3 standen worden versteld - van liggend, ideaal om uit te rusten, tot half liggend en zittend - voor kinderen die nieuwsgierig zijn naar de wereld en meer willen deelnemen aan familie-interacties.

Functies die het leven makkelijker maken
Het wipstoeltje is uitgerust met een reeks handige functies die het leven van de ouders makkelijker maken. De nachtmodus zorgt ervoor dat het product steeds langzamer gaat totdat het helemaal stopt. De automatische bewegingsdetectie activeert het schommelen en de muziek wanneer de baby begint te bewegen. Want Bella schommelt de baby net zo instinctief als zijn verzorger. Je kunt alle instellingen van het apparaat aanpassen via het Touch bedieningspaneel of de afstandsbediening. Dit model speelt 12 rustige melodietjes met volumeregeling. Het wipstoeltje Lionelo Bella vergezelt je vanaf de eerste levensdagen van je baby tot hij 9 kg weegt of tot je kleintje zelfstandig begint te zitten.

Uiterst comfortabele zitting
De brede, correct gevormde zitting zorgt voor een comfortabele en veilige positie voor je kind. Het wipstoeltje Lionelo Bella is uitgerust met een 5-punts veiligheidstuigje. Het heeft ook een zacht, uiterst comfortabel kussen dat zich naar het lichaam van de baby vormt en de juiste ondersteuning biedt. De bekleding is gemaakt van natuurlijke bamboestof, wat veel voordelen heeft. Dit luchtige, prettig aanvoelende materiaal kan direct in contact komen met de huid, zelfs op de meest gevoelige lichaamsdelen. De stof is ademend, zorgt voor efficiënte ventilatie en voorkomt dat het lichaam overmatig gaat zweten. Dankzij de hygroscopische eigenschappen absorbeert bamboe vocht en voorkomt zo de groei van schimmels en zwammen. Het bevat geen kunstmatige toevoegingen. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook veilig voor mensen met allergieën.

Extra voordelen van het Lionelo Bella wipstoeltje
Dankzij de stille werking van de motor kun je er zeker van zijn dat je kind er niet wakker van wordt. De set bevat een hanger met 3 speeltjes die vrij versteld en verwijderd kunnen worden. De speeltjes trainen de concentratie van je baby, bieden hem nieuwe prikkels en moedigen hem aan om zijn armen te strekken. Dankzij het lage gewicht is het wipstoeltje Lionelo Bella gemakkelijk te verplaatsen en kan het overal worden neergezet. De vloer is beschermd tegen krassen door antislipkussentjes. Als het frame vies wordt, kun je het afvegen met een vochtige doek en de hoes en matras kunnen met de hand gewassen worden.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Lionelo

Lionelo – Samen, veilig en comfortabel

Ouder zijn is een uitdaging en een fantastisch avontuur tegelijk. Onze producten maken het nog spannender en leuker - voor kinderen en ouders. Bij Lionelo maken we producten die voldoen aan de hoogste veiligheids- en comfortnormen. Wij willen graag helpen bij het opbouwen van een relatie tussen jou en je kind op verschillende leeftijden en ontwikkelingsniveaus. Ons productassortiment is zorgvuldig samengesteld zodat je vanaf de eerste momenten met je baby kunt deelnemen aan dit ouderschapsavontuur.

Lionelo - Hoogwaardige vormgeving gecombineerd met een levenslange functionaliteit

Wij hechten veel waarde aan het delen van mooie momenten. Daarom zorgen wij ervoor dat de producten van Lionelo zich onderscheiden door hun designkwaliteit en functionaliteit, en dat het gebruik ervan een aangename indruk achterlaat. Dit alles dankzij een zacht en modern design, vindingrijke oplossingen en de zekerheid dat je op ons kunt rekenen, ongeacht de omstandigheden. Op de producten van Lionelo geven wij levenslange garantie. Dit betekent dat wij niet alleen bewust zijn van de kwaliteit, maar je ook ondersteunen in elke levensfase van het gebruik van ons assortiment.

Lionelo - Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid

Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid helpen ons om een gevoel van verbondenheid en vertrouwen met ouders op te bouwen. De voordelige kwaliteit-prijsverhouding van Lionelo producten, zowel in Polen als in heel Europa, zorgt ervoor dat het merk steeds populairder wordt. We zien deze trend niet alleen in het toenemende aantal kopers van onze producten, maar ook in het aantal kopers van nieuwe producten met ons merk. Sluit je aan bij de groep ouders die wij ondersteunen met opvoedkundige uitdagingen. Lionelo zorgt ervoor dat dit avontuur voor jou een feest wordt.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: lionelo Babyschommel Bella Set Grijs Beton
4.5
87 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 74
 
4 Sterren
| 5
 
3 Sterren
| 5
 
2 Sterren
| 3
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

lionelo Babyschommel Bella Set Grijs Beton
lionelo Babyschommel Bella Set Grijs Beton
239,99 €