Menu

Original Flexofill verplegingskussen Black...


Prijs 51,79 €
Gratis levering
Alle prijzen incl. BTW

Variant

Opslaan
  Direct leverbaar
  Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen
  Productomschrijving
  Deze tekst is automatisch vertaald.

  Prod. nr.: A281450

  joyfill Original Flexofill verplegingskussen Black stippen 190cm

  Het joyfill borstvoedingskussen helpt uw lichaam te ontspannen tijdens de zwangerschap. De maag groeit tijdens de zwangerschap en het is vaak niet meer mogelijk om op de rug of de maag te liggen.

  Het joyfill borstvoedingskussen ondersteunt u bij het liggen op uw zij. Het kussen wordt onder de maag geplaatst en tussen de benen bevestigd.
  De rug wordt zo ontlast van het gewicht van de buik en het lichaam kan rusten.

  Het kussen kan ook van achteren worden aangetrokken voor een ontspannen slaap om te voorkomen dat er tijdens de slaap ongewenst op de rug wordt gerold.

  Om borstvoeding te geven:
  Het verpleeg- en positioneringskussen ondersteunt u gedurende de gehele verpleegperiode. Borstvoeding kan vaak symptomen veroorzaken zoals spanning in de schouder- en borstzone en pijnlijke tepels. De baby is meestal misplaatst met dergelijke klachten. Het joyfill borstvoedingskussen ondersteunt u bij het geven van borstvoeding door de arm-, schouder-, nek- en rugspieren te ontlasten.
  Het kussen kan van voren, van opzij of van achteren in de vorm van een hoefijzer aan het lichaam worden bevestigd. Dankzij de flexibele vulmaterialen past het kussen zich altijd aan het lichaam aan. Het kussen kan ook gebruikt worden als ondersteuning voor de baby voor rustige en ontspannen borstvoeding.

  Na de borstvoeding:
  Het kussen kan ook optimaal gebruikt worden voor ontspanning na de zwangerschap. Het kan gebruikt worden als steunvlak bij het liggen of zitten. De voeten kunnen worden opgeheven of de rug kan worden ondersteund bij het liggen. Het kan de baby ook ondersteunen bij het liggen en zitten en helpen bij de eerste zitoefeningen. De baby kan niet omvallen en blijft veiliger.

  De vederlichte en bijna geruisloze vulling van de fijnste EPS-microparels zorgt voor een ongestoord geluid.
  Perfect aanpasbaar en comfortabel - ongeacht de situatie.


  Productgegevens:
  • Materiaal: 100% katoen
  • Vulmateriaal: 42 liter EPS-microkorrels van 42 liter
  • Afmetingen: 190cm x 40 cm

  Onderhoudsinstructies:
  • Wassen in de machine op 30 °C
  • Geschikt voor drogers
  • Strijken bij lage temperatuur
  Naar boven