Menu

Kinderwagen Balios S inclusief reiswieg Co...


Prijs 653,09 €
Gratis levering
Alle prijzen incl. BTW

Variant

Opslaan
  Direct leverbaar
  Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen
  Productomschrijving

  Prod. nr.: A273580

  cybex GOLD Kinderwagen Balios S inclusief reiswieg Cot S en autostoel Aton 5 Manhattan Grey

  Balios S met reiswieg Cot S - een comfortabele rit voor ouders en kind
  Robuust en tegelijkertijd stijlvol. De Balios S heeft de functies die ouders onderweg verwachten. Een trouwe begeleider vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar: Het frame van de Balios S kan als kinderwagen met passende reiswieg Cot S, als City buggy met comfortabel zitje of als travelsysteem met een autostoel van Cybex of gb worden gebruikt.

  Thuis, in de stad of op reis - deze kinderwagen is met veel comfort voor het kindje ontwikkeld, om het leven van de ouders zo eenvoudig mogelijk te maken. De nieuwe, moderne S-Line met aanvullende producten wordt gekenmerkt door gereduceerde, geometrische vormen, heldere lijnen en een monochroom, iconisch design. Dankzij de geveerde all-terrain wielen, die op elke ondergrond een rustige rit mogelijk maken, is het duwen eenvoudig en comfortabel - niets staat de maximale mobiliteit en een rustig dutje in de weg. Het wendbare zitje laat zich in een handomdraai omdraaien in de tegenovergestelde richting. Met behulp van de geheugendrukknoppen kan de zitting eenvoudig, snel en zelfs met één hand worden in- en uitgeklikt. Als hij eens niet wordt gebruikt, kan de Balios S snel en fijn met het 1-hand mechanisme opgevouwen worden. De andere hand is vrij om de baby vast te houden terwijl de Balios S ruimtebesparend, compact (41 x 60 x 75 cm) en vrijstaand wordt opgevouwen.

  Comfortabel voor jou en je baby:
  • 3-in-1 reissysteem
  • Vouwmechanisme met één hand in een op zichzelf staand compact pakket
  • Grote All-Terrain wielen met zachte vering
  • Wendbaar zitje
  • Met een hand verstelbare zitting.
  Balios S Kinderwagen - het perfecte bedje voor onderweg.
  In de eerste maanden van het leven (van geboorte tot ongeveer 6 maanden) is de kinderwagen met de Cot S de perfecte wieg voor onderweg. De zonnekap met extra zonneklep beschermt tegen zon en wind. De draagbeugel maakt het dragen en klikken van de Cot S op het frame van de kinderwagen makkelijk. Het ruime ontwerp van de grootste cybex reiswieg maakt een vlakke ligpositie mogelijk op de memory-schuim-matras.

  3-in-1 reissysteem
  Een trouwe begeleider van de geboorte tot ongeveer 4 jaar: Het frame van de Balios S kan als kinderwagen met de reiswieg Cot S, als City Buggy met het zitje of als travelsysteem met een autostoel van Cybex of gb worden gebruikt.

  Eén hand vouwmechanisme
  Deze urban kinderwagen is van een handig eenhands vouwmechanisme voorzien. Op die manier is de andere hand vrij om de baby in het oog te houden terwijl de balio S plaatsbesparend, compact (41 x 60 x 75cm) en vrijstaand samengeklapt wordt.

  All terrain wielen met lichte vering.
  Geveerde all terrain wielen bieden ouders en baby's een rustige rit. van hobbelige straten tot ongelijke trottoirs - niets staat maximum mobiliteit en baby's een goede nachtrust in de weg.

  Wendbaar zitje
  Het wendbare zitje laat zich in een handomdraai omdraaien in de tegenovergestelde richting. Met behulp van de geheugendrukknoppen kan de zitting eenvoudig, snel en zelfs met één hand worden in- en uitgeklikt.

  Zitting met één hand en verstelbare rugleuning
  De 3-voudig verstelbare rugleuning biedt een volledig liggende positie, zodat de Balios S al vanaf de geboorte als kinderwagen kan worden gebruikt.

  Reiswieg Cot S - vanaf de geboorte tot 9 kg. (ca. 6 maanden)
  In de eerste maanden is de reiswieg Cot S het perfecte bedje voor onderweg. De zonnekap met extra zonneklep beschermt tegen zon en wind. De draagbeugel maakt het dragen en klikken van de Cot S op het frame van de kinderwagen makkelijk. Het ruime ontwerp van de grootste cybex reiswieg maakt een vlakke ligpositie mogelijk op de memory-schuim-matras en biedt een beschermd en comfortabel bed voor jouw baby. De Cot S is deel van de nieuwe S-serie en laat zich op de Balios S klikken. Samen met de hoogwaardige Cybex en GB autostoelen is de Cot S een deel van het 3-in-1 reissysteem voor stijlvolle mobiliteit.

  Functies Balios S:
  • Telescopisch viervoudig verstelbare duwstang - comfortabel duwen voor elke ouder.
  • XXL Zonnekap - Met extra zonneklep en mesh-inlay
  • Ruime boodschappenmand met laadcapaciteit tot 5 kilo
  • Verstelbare voetensteun - voor een comfortabele zit- of ligpositie
  • Kinderstoel zithoogte - perfect afgestemd op gewone tafelhoogten
  • Zwenkbare voorwielen - Kunnen worden geblokkeerd om te stabiliseren op oneffen ondergrond
  Productdetails Balios S:
  • Belastbaar tot 17 kg
  • Afmetingen (L/B/H): 79 - 92,5 x 60 x 99 - 110 cm
  • Bekleding wasbaar tot 30°C
  • Dit product is in Duitsland ontworpen en ontwikkeld.
  Technische data Balios S:
  • Afmetingen opgevouwen met wielen (L/B/H): 60 x 53 x 77 cm
  • Gewicht (Inclusief frame, zitje en wielen): ca. 11,7 kg
  CYBEX Aton 5 Autostoel Groep 0+, 0 tot 13 kg, vanaf de geboorte tot ca. 18 maanden

  „De vijfde generatie van de succesvolle autostoel“
  Een bijzondere functie, die een zo vlak mogelijke hoek tussen hoofd, nek en borstkas garandeert, voorkomt het naar voren klappen van het hoofdje en reduceert het verstikkingsgevaar. Andere functies, zoals een in hoogteverstelbare hoofdsteun met geïntegreerde gordelvoering en het side protection System bieden een uitstekende bescherming in geval van een ongeluk. De Ultra grote XXL cabrio zonnekap maakt dat de wieg uiterst geschikt is voor pasgeborene. De reiswieg kan met de driepuntsgordel of met de extra verkrijgbare basis geïnstalleerd worden.

  In hoogte verstelbare hoofdsteun
  De nieuwe 8-voudig verstelbare hoofdsteun met geïntegreerde gordelgeleider is nog een bouwsteen in de excelente lineaire bescherming bij zijdelingse botsingen.
  De gordelhoogte past zich automatisch aan de positie van de hoofdsteun aan. Een opluchting voor ouders, dat het omslachtige bevestigen van de gordel vervalt en het verdraaien van de gordel verhinderd wordt. Het Y-harnas systeem is met name voor pasgeboren baby's zeer effectief en comfortabel.

  Lineaire bescherming bij zijdelingse botsingen (L.S.P. Systeem)
  Het Linear Side Protectoion System (L.S.P. System) absorbeert de kracht van een ongeluk in verbinding met de energieabsorberende schaal.
  Door het revolutionaire L.S.P. System (Linear Side-impact Protection) wordt direct het eerste impuls van een ongeluk over de uitgeklapte beschermer verdeeld en door de flexibele materiaalstructuur van de schaal geabsorbeerd. De flexibele materiaalstructuur in de reiswieg absorbeert de energie van de impact en leidt dit weg van de baby.

  Uitneembaar inlegkussen
  Een van de grootste uitdagingen is om tijdens het gebruik van de autostoel er voor te zorgen dat het kindje optimaal ligt. Bij pasgeboren kindjes zijn de spieren en reflexen nog niet geheel ontwikkeld. Hierdoor kan het voorkomen dat het hoofdje lichtjes naar voren buigt, waardoor het ademhalingsproces verstoord kan worden.
  Samen met Duitse medisch specialisten en verloskundigen, en rekening houdend met de bevindingen van vele tests, werd een nieuwe functie ontwikkeld die de platst mogelijk liggende hoek tussen hoofd, nek en borst creeert. Door de uitneembare zitverkleiner kan de zit-/lighoek aan de grootte van kind aangepast en in bijna vlakke ligpositie gebracht worden. Wanneer de zitverkleiner uitgenomen wordt, is er voor grotere kindjes ook genoeg plaats en comfort mogelijk.

  Cybex Reissysteem
  Met behulp van adapters kan de autostoel eenvoudig op het frame van een kinderwagen van cybex en andere merken geklikt worden.

  Geïntegreerde XXL Cabrio zonnekap
  De nieuwe en enorme XXL Cabrio zonnekap biedt een bijzonder grote beschermradius tegen sterk zonlicht en zware wind. Het is UV 50+ getest, in 4 posities verstelbaar en verdwijnt onzichtbaar achter een vizier, wanneer je het hem niet nodig hebt.

  Details
  • Zacht gevoerde armleuningen In lengte en hoogte verstelbare hoofdposities.
  • Y-gordel
  Technische details:
  • Afmetingen (lengte / breedte / hoogte): 640 x 430 x 390 - 560 mm
  • Gewicht: 4,8 kg
  • Afneembare en wasbare bekleding (30°C)
  • Dit product is in Duitsland ontworpen en ontwikkeld.
  De Balios S, de Cot S, de Aton 5 en de bijpassende adapter worden meegeleverd.
  Productvideos
  Balios S
  Aton 5
  Beoordelingen (2)
  cybex GOLD Kinderwagen Balios S inclusief reiswieg Cot S en autostoel Aton 5 Manhattan Grey
  Naar boven