Menu

Autostoel Pallas M-fix Lavastone Black-black


Adviesprijs
299,95 €
Prijs 269,95 €
Bespaar nu
30,00 € -10%
Gratis levering
Alle prijzen incl. BTW

Variant

Opslaan
  Direct leverbaar
  Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen
  Productomschrijving

  Prod. nr.: A219776

  CYBEX GOLD Autostoel Pallas M-fix Lavastone Black-black

  Collectie 2018

  Groep 1/2/3, 9 tot 36 kg, vanaf ca. 9 maanden tot 12 jaar

  Deze autostoel groeit met het kind mee en biedt zo een lange gebruiksduur van tot wel 12 jaar.

  In groep 1 beschikt het zitje over een in diepte verstelbaar veiligheidskussen, dat bij frontale botsingen als een opgeblazen airbag functioneert en beschermt zonder in de klappen. Het zitje kan voor kinderen van ca. 3 jaar omgebrouwd worden tot de Solution M-fix. Hij kan ook in auto's zonder ISOFIX gebruikt worden.

  In diepte verstelbaar vangkussen - met een hand verstelbaar (groep 1)
  Het in de diepte verstelbare, gepatenteerde veiligheidskussen beschermt je kind in het geval van een botsing zonder in te klappen.
  De kracht van een frontale botsing wordt over het gehele veiligheidskussen verdeeld en door het schokdempende materiaal geabsorbeerd. De werking van het systeem is vergelijkbaar met die van een airbag en reduceert de impact van de botsing aanzienlijk. De gordel snijdt niet en de gevoelige nek en schouders van het kind worden beschermd. Het nieuwe, met één hand verstelbare veiligheidskussen biedt het kind meer bewegingsvrijheid voor het bovenlichaam en in het geval van een frontale botsing het hoogste niveau van veiligheid in vergelijking met conventionele vijf-punts-gordels.

  2-in-1 autostoel
  Deze autostoel groeit met het kind mee en biedt zo een lange gebruiksduur van tot wel 12 jaar.
  In groep 1 beschikt het zitje over een in diepte verstelbaar veiligheidskussen, dat bij frontale botsingen als een opgeblazen airbag functioneert en beschermt zonder in de klappen. De autostoel kan voor kinderen vanaf ca. 3 jaar in een handomdraai in een groep 2/3 autostoel uit de Solution familie omgebouwd worden.

  Individueel verstelbare linear side impact protection
  Door het revolutionaire L.S.P. System (Linear Side-Impact Protection) wordt de energie van botsingen vroegtijdig geabsorbeerd.
  De kracht van een zijdelingse botsing wordt in een lineaire kettingreactie over de zij, schouder- en hoofdbeschermers geleid en afgebouwd. Tegelijkertijd wordt de bij een ongeluk optredende kinetische energie van het lichaam vroegtijdig opgevangen en het hoofd actief in een veilige positie geleid. De L.S.P. beschermers zijn individueel verstelbaar en kunnen aangepast worden aan de grootte van de auto.

  Comfortabele, met een hand verstelbare zit- en ligposities (groep 1)
  Zorgt voor een ontspannen reis.
  Door de eenvoudige comfort aanpassing laat het autostoeltje zich makkelijk vanaf de voorste stoelen in de auto in de ligpositie brengen.

  3-voudig verstelbare hoofdsteun
  De gepatenteerde, drievoudig verstelbare CYBEX hoofdsteun garandeert optimale bescherming bij een zijdelings botsing.
  De gepatenteerde in 3 posities kantelbare hoofdsteun verlaagd het zwaartepunt van het hoofd en voorkomt hierdoor het gevaarlijke naar voren kiepen van het hoofd tijdens het slapen. Het gevoelige hoofd en nekgebied van het kind wordt hierdoor tijdens een zijdelingse aanrijding beschermd, deze zitten namelijk in de veiligheidzone van de autostoel. De gepatenteerde hoofdsteun biedt een comfortabele slaappositie en een grote hoeveelheid veiligheid in vergelijking met andere doorsnee systemen.

  Isofix Connect
  Het ISOFIX Connect Systeem zorgt voor nog meer stabiliteit en veiligheid. De autostoel wordt door middel van een kliksysteem met de ISOFIX punten in de auto verbonden. Indien nodig kunnen de ISOFIX -aansluitingen in een handomdraai worden ingeklapt, zodat de autostoel ook in auto's zonder ISOFIX systeem gebruikt kan worden.

  Verdere functies:
  • Energie absorberende stoel: De flexibele materiaalstructuur absorbeert de botsingskracht
  • Geoptimeerd ventilatiesysteem: Zorgt voor een comfortabel lichaamsklimaat
  Technische details:
  • Afmetingen (L/B/H): 430 x 540 x 700 mm
  • Gewicht: 9,3 kg
  • Hoes wasbaar tot 30°c
  • Bovenstof: 100% Polyester, Voering: 100% PU schuim
  • Dit product is in Duitsland ontworpen en ontwikkeld.
  Productvideos
  cybex GOLD Pallas M-fix - neigungsverstellbaren Kopfstütze
  cybex GOLD Pallas M-fix - Installationsvideo
  Beoordelingen (369)
  CYBEX GOLD Autostoel Pallas M-fix Lavastone Black-black
  Naar boven