Menu

Autostoel Aton M Soho Grey


Adviesprijs
149,95 €
Prijs 149,00 €
Gratis levering
Alle prijzen incl. BTW

Opslaan
  Direct leverbaar
  Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen
  Productomschrijving

  Prod. nr.: A280576

  cybex GOLD Autostoel Aton M Soho Grey

  Groep 0+, 0 tot 13 kg, vanaf de geboorte tot ca. 18 maanden

  Modulaire innovatie ontmoet de hoogste veiligheidsstandaards
  De Aton M biedt samen met de Base M en de Sirona M2 i-Size innovatieve functionaliteit en een meegroeiend design in het M-Line Modulairsysteem. Deze biedt twee stoeltjes die op dezelfde Base, de Base M, geklikt kunnen worden. Zo rijden de kinderen comfortabel, veilig en langer achterwaarts gericht met je mee. De Aton M kan ook als reissysteem worden gebruikt en is met Cybex kinderwagens, en kinderwagens van andere bekende merken, compatibel.
  De lichtgewicht Aton M biedt dankzij de verwijderbare zitverkleiner een zo vlak mogelijke lighoek. Met het L.S.P. Systeem en de energieabsorberende materialen beschermt het doordachte concept jouw baby. De in hoogte verstelbare hoofdsteun, gevoerde gordels en het XXL zonnedak bieden de nodige comfort.

  Cybex Modular Systeem
  Met dit systeem wordt aan alle eisen voldaan. Zowel de autostoel Aton M als de autostoel Sirona M2 i-Size kunnen op de Base M geklikt worden. Zo rijdt jouw kindje comfortabel, veilig en achterwaarts met je mee. Vanaf de geboorte tot ca 4 jaar.

  11-voudig in hoogte verstelbaar
  De 11-voudige verstelbaarheid zorgt voor maximale veiligheid en de comfortabelste houding De 11-voudig verstelbare hoofdsteun zorgt ervoor dat de stoel meegroeit en zorgt zo een extreem lange gebruiksduur. De hoofdbeschermers groeien met de persoonlijke behoeften van het kind mee.

  Lineaire bescherming bij zijdelingse botsingen (L.S.P. Systeem)
  De nieuwe zij-beschermers absorberen de energie van een ongeluk nog in een vroeg stadium. Door het revolutionaire L.S.P. System (Linear.Side-impact.Protection) wordt de kracht van een zijdelingse botsing in een lineaire kettingreactie over de zij, schouder- en hoofdbeschermers geleid en afgebouwd. Tegelijkertijd wordt de bij een ongeluk optredende kinetische energie van het lichaam vroegtijdig opgevangen en het hoofd actief in een veilige positie geleid. Vooral het kwetsbare hoofd en de schouders worden door het L.S.P System beschermd in de veiligheidszonde van de autostoel opgenomen.

  Uitneembaar inlegkussen
  Voor een zo vlak mogelijke ligpositie voor pasgeborene en baby's.

  Cybex Reissysteem
  Met behulp van adapters kan de autostoel eenvoudig op het frame van een kinderwagen van cybex en andere merken geklikt worden.

  Verdere functies:
  • Energie absorberende stoel: Absorbeert de kracht van een ongeval en sluit de baby beschermend in
  • Extra brede Y-gordel: Met zachte gordel- en schoudervoering
  • Geïntegreerd XXL zonnedak
  Technische details:
  • Afmetingen (lengte / breedte / hoogte): 640 x 440 x 390 - 570 mm
  • Gewicht: 4,2 kg
  • Afneembare en wasbare bekleding (30°C)
  • Dit product is in Duitsland ontworpen en ontwikkeld.

  Geleverd worden de autostoel Aton M met geïntegreerde XXL zonnekap.
  Productvideos
  aton m
  Beoordelingen (45)
  cybex GOLD Autostoel Aton M Soho Grey
  Naar boven