Menu

Autostoel Evolva 123 SL SICT Moonlight Blue


Adviesprijs
215,00 €
Prijs 168,90 €
Bespaar nu
46,10 € -21%
Gratis levering
Alle prijzen incl. BTW

Variant

Opslaan
  Direct leverbaar
  Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen
  Productomschrijving

  Prod. nr.: A230171

  BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 SL SICT Moonlight Blue

  GROEP 1/2/3, Gewicht: 9- 36 kg, Leeftijd: ca. 9 maanden tot 12 jaar

  Innovatieve functies, meer flexibiliteit.
  De nieuwe Evolva 123 SL Sict biedt nog meer veiligheid.
  De autostoel is met SICT uitgerust; die in geval van een zijdelingse botsing bijzondere bescherming biedt. De autostoel is uitgerust met zijn eenvoudige Soft-Latch Isofix-System, die de bevestiging met de isofix verankeringspunten in bepaalde voertuigen nog eenvoudiger maakt.
  De zachte stof van de hoofdsteun en speciale schoudervulling geven je kindje een geborgen gevoel. Dat samen betekent vele jaren comfort en veiligheid op straat.

  De autostoel groeit met je kind mee. De autostoel is voor kinderen tussen 9 en 36 kg.
  Na de autostoel vanuit de groep 0/0+ heb je nog maar één autostoel nodig. Als je kleintje groter wordt, kun je eenvoudig van het geïntegreerde gordelsysteem (tot 18 kg) overgaan tot de 3-puntsgordel van de auto (tot 36 kg) - zodat je kindje altijd veilig zit.

  Zeer waarschijnlijk: In de loop van de jaren zul je de autostoel in een andere auto moeten installeren. Geen probleem - met de Evolva 1-2-3 SL SICT.
  De lichtgewicht-autostoel kun je in de meeste auto's eenvoudig installeren - met Isofix en een 3-puntsgordel, of alleen met de 3-puntsgordel. Beide installatiemogelijkheden bieden je als ouder de flexibiliteit en veiligheid die je onderweg nodig hebt.


  Details:

  Zijwaartse SICT technologie:
  Side Impact Cushion Technology (SICT) biedt superieure zijwaartse botsbescherming. Het werkt in twee stappen. Het duwt jouw kind in een gecontroleerde beweging in de tegenovergestelde richting van de impact en vervormt dan om de kracht die op het kind wordt uitgeoefend te absorberen. Wordt alleen gebruikt aan de zijde die het dichtst bij het portier zit.

  Hoorbaar Click & Safe® systeem
  Helemaal niet zo makkelijk om bij het vastmaken van de gordel de juiste verhouding te vinden tussen te strak en te losjes. Daarom hebben we CLICK & SAFE® ontwikkeld: het systeem dat ouders laat weten wanneer het kindje op de juiste manier vastzit. Als je de vijfpuntsgordel bij het uiteinde aantrekt, hoor je een klik wanneer de gordel tot de juiste spanning is aangetrokken.

  Beter beschermt dankzij de rugleuning
  De zitverhoger met rugleuning beschermt jouw kind op 3 manieren: de zitkuip beschermt het kind van hoofd tot heup, met name bij een zijwaartse impact, de bovenste en onderste gordelgeleiders zorgen dat de veiligheidsgordel op de juiste plaats blijft en de gevoerde hoofdsteun zorgt voor veiligheid en comfort voor het hoofd en de nek van het kind.

  Speciale schoudervullingen
  Verminderen duidelijk de voorwaartse beweging van je kind in geval van een aanrijding. De comfortabele speciale schouderkussens houden het veilig in het zitje en zorgen ervoor, dat de kwetsbare nek in het bijzonder wordt beschermd. Ze helpen ook bij een evenrediger verdeling van de krachten bij een frontale botsing over de schouders en borst van een kind.

  Verstelbare rugleuning voor alle leeftijdsgroepen
  De ligstand is een comfortabele slaapstand voor het kind. Stel de hellingshoek van de autostoel in, voordat je de stoel in de auto bevestigt.

  Eenvoudig verstelbare hoofdsteun
  De eenvoudig verstelbare hoofdsteun is speciaal voor oudere kinderen bij gebruik van een driepuntsgordel ontworpen. De hoofdsteun kan makkelijk met één hand op de juiste positie worden ingesteld, net boven de schouders van het kind - zelfs wanneer het kind in de stoel zit.

  Vijfpuntsgordel
  Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen. Het houdt je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de schouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt aangegespt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

  Eenvoudig te verstellen: hoofdsteun en gordel
  De gevoerde hoofdsteun en gordel kunnen eenvoudig met één hand worden versteld al naar gelang de lengte van het kind. Controleer voordat je de stoel in de auto bevestigt of de hoofdsteun in de juiste stand staat – net boven de schouders van het kind.

  Snel afneembare bekleding
  In de auto kan het onderweg behoorlijk vies worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom is de stoelbekleding wasbaar in de wasmachine en kan eenvoudig worden verwijderd. Zonder dat je de gordel moet verwijderen. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.


  Technische details:
  • Bevestiging in de auto: 3 puntsgordel van de auto en/of Isofix
  • Installatie: Voorwaartsgericht 9 tot 36 kg
  • Afmetingen (H/B/D): 61-86 x 51 x 48 cm
  • Gewicht: 8,6 kg
  Productvideos
  EVOLVA 1-2-3 SL SICT – Installing the Seat | Group 1
  EVOLVA 1-2-3 SL SICT – Installing the Seat | Group 2/3
  EVOLVA 1-2-3 SL SICT – Summer Cover & Thermo Cover
  EVOLVA 1-2-3 SL SICT – Harness Remove & Cover Remove
  Beoordelingen (470)
  BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 SL SICT Moonlight Blue
  Naar boven