Menu

Autostoel Eclipse Flame Red


Adviesprijs
125,00 €
Prijs 119,00 €
Bespaar nu
6,00 €
Gratis levering
Alle prijzen incl. BTW

Variant

Opslaan
  Direct leverbaar
  Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen
  Productomschrijving

  Prod. nr.: A234818

  BRITAX RÖMER Autostoel Eclipse Flame Red

  Groep 1, 9 tot 18 kg, ca. 9 maanden tot 4 jaar

  De Eclipse is de ideale oplossing voor auto's die weinig plek hebben - licht en smal Hij is zelfs geschikt voor vliegverkeer Maar compact betekent niet dat er compromissen gesloten moeten worden - met progressieve zij- en frontaalbescherming zorgt hij voor een veilige reis.

  Installatie met 2-punts-gordel
  Veilig is veilig De Eclipse is een van de weinige autostoelen die zowel met een 2 punts-heupgordel als met een 3-puntsgordel in de auto ingebouwd kan worden. Daarmee is deze autostoel geschikt voor vele auto's en biedt zo maximale flexibiliteit. En zodat jouw kind optimaal beschermd is, kan je de Eclipse zelfs op de middelste plek op de achterbank inbouwen - bij een botsing van opzij zo ver mogelijk van de botsing verwijderd.


  Vliegreis gepland? Dan is de Eclipse de ideal begeleider. Want dankzij de vliegtuig-accessoire set (apart verkrijgbaar) is hij gecertificeerd voor het vliegverkeer. Zo is jouw kindje in de lucht precies zo veilig en comfortabel onderweg, als op straat. En dankzij de 5-puntsgordel is jouw kindje in de Eclipse veilig en beschermd. Heel anders dan bij het vastmaken van volwassenen met de in het vliegtuig aanwezige heupgordel.

  Eigenschappen:

  Meervoud g verstelbare zit-posities
  Autorijden zou voor je kind zo aangenaam mogelijk moeten zijn. Daarom is deze stoel met 4 rustposities ontwikkeld, die je eenvoudig kunt verstellen - voor een stressvrije reis met een blij kindje.

  Afneembare hoes
  In de auto kan het onderweg behoorlijk vies worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom is de stoelbekleding wasbaar in de wasmachine en kan eenvoudig worden verwijderd. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.

  Diepe, zacht gevoerde zijwangen
  De diepe en zacht gevoerde zijwangen van de stoel beschermen je kindje bij een zijwaartse botsing. Om de kans op blessures bij je kind zo klein mogelijk te houden

  Makkelijk verstelbare hoofdsteun en gordel.
  De gevoerde hoofdsteun en gordel kunnen eenvoudig met één hand worden versteld al naar gelang de lengte van het kind. Controleer voordat je de stoel in de auto bevestigt of de hoofdsteun in de juiste stand staat – net boven de schouders van het kind.

  Vijfpuntsgordel
  Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen. Het houdt je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de schouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt aangegespt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

  Speciale schouderkussens
  Verminderen duidelijk de voorwaartse beweging van je kind in geval van een aanrijding. De comfortabele speciale schouderkussens houden het veilig in het zitje en zorgen ervoor, dat de kwetsbare nek in het bijzonder wordt beschermd. Ze helpen ook bij een evenrediger verdeling van de krachten bij een frontale botsing over de schouders en borst van een kind.

  Technische details:
  • Bevestiging in de auto: 3-punts of 2-punts gordel van de auto
  • Installatie: Voorwaartsgericht 9 tot 18 kg
  • Afmetingen (H/B/D): 64 x 45 x 57 cm
  • Gewicht: 7 kg
  Productvideos
  ECLIPSE - Einbau des Sitzes
  Beoordelingen (25)
  BRITAX RÖMER Autostoel Eclipse Flame Red
  Naar boven