Menu

Autostoel Duo Plus Ocean Blue


Adviesprijs
250,00 €
Prijs 199,00 €
Bespaar nu
51,00 € -20%
Gratis levering
Alle prijzen incl. BTW

Variant

Opslaan
  Direct leverbaar
  Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen
  Productomschrijving

  Prod. nr.: A230156

  BRITAX RÖMER Autostoel Duo Plus Ocean Blue

  Groep 1, gewicht: 9 tot 18 kg, Leeftijd: vanaf ca. 9 maanden tot 4 jaar

  Dankzij de universele goedkeuring kan Duo Plus in de meeste voertuigen worden gebruikt 3-punts harnas of Isofix en Top Tether (apart verkrijgbaar) zijn. Bovendien kunt u het in bepaalde automodellen alleen met Isofix installeren. En als het kinderautostoeltje is geïnstalleerd met behulp van het Isofix-systeem zorgt ons gepatenteerde anti-kantelsysteem voor extra bescherming door de voorwaartse beweging van het kinderzitje bij een frontale botsing tot een minimum te beperken. Daardoor verkleint het gevaar - in het bijzondere van het hoofd - en nekverwondingen van jullie kind.

  Het unieke anti-kantelsysteem voorkomt een roterende beweging en vermindert de voorwaartse beweging van het hoofd en de druk bij een ongeluk. De Duo Plus beschikt over drie zitposities en een comfortabele bekleding voor optimale bescherming bij een aanrijding van opzij.

  Eigenschappen:

  Makkelijk verstelbare hoofdsteun en gordel
  De gevoerde hoofdsteun en gordel kunnen eenvoudig met één hand worden versteld al naar gelang de lengte van het kind. Controleer voordat je de stoel in de auto bevestigt of de hoofdsteun in de juiste stand staat – net boven de schouders van het kind.

  Vijfpuntsgordel
  Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen. Het houdt je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de schouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt aangegespt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

  Meervoudig verstelbare zit-posities
  Autorijden zou voor je kind zo aangenaam mogelijk moeten zijn. Dat is waarom deze stoel die verschillende voorwaartse en achterwaartse rustposities ontwikkelt die je gemakkelijk kunt aanpassen - voor een stressvrije reis

  Speciale schouderkussens
  Verminderen duidelijk de voorwaartse beweging van je kind in geval van een aanrijding. De comfortabele speciale schouderkussens houden het veilig in het zitje en zorgen ervoor, dat de kwetsbare nek in het bijzonder wordt beschermd. Ze helpen ook bij een evenrediger verdeling van de krachten bij een frontale botsing over de schouders en borst van een kind.

  Afneembare hoes
  In de auto kan het onderweg behoorlijk vies worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom is de stoelbekleding wasbaar in de wasmachine en kan eenvoudig worden verwijderd zonder de vijfpuntsgordel te hoeven verwijderen. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.

  Diepe, zacht gevoerde zijwangen
  De diepe en zacht gevoerde zijwangen van de stoel beschermen je kindje bij een zijwaartse botsing. Om de kans op blessures bij je kind zo klein mogelijk te houden

  Technische details:
  • Bevestiging in de auto: 3-punts gordel van het voertuigm isofix of isofix en top tether.
  • Installatie: Voorwaartsgericht 9 tot 18 kg
  • Afmetingen (H/B/D): 64 x 45 x 46 cm
  • Gewicht: 9 kg
  Productvideos
  Britax Römer Kindersitze - Made in Germany
  DUO PLUS - Einbau des Sitzes | 3-Punkt-Gurt
  DUO PLUS - Einbau des Sitzes | ISOFIX
  Beoordelingen (232)
  BRITAX RÖMER Autostoel Duo Plus Ocean Blue
  Naar boven