10% Kinderwagens & Autostoelen
10% Kinderwagens & Autostoelen
Code kopiëren:
DRIENL4962
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu besparen
BMS BabyBuddy® Skin® Skin® Sterren rood

Prijs
44,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A242125

EAN: 4044624012113

BMS BabyBuddy® Skin® Skin® Sterren rood
Deze tekst is automatisch vertaald.
BMS Zeilen Wear . Het merk uit de haven van Hamburg.

De BabyBuddy is een nieuwe uitvinding van het huis BMS . Deze prachtige kruipbroek met hun praktische voetjes is ideaal voor uw kleine protegé van de 8e tot de 16e maand van het leven. Deze optimale speelkleding is absoluut waterdicht en streng getest op schadelijke stoffen volgens de criteria van ÖkoTex 100 klasse 1. Uitgerust met de BabyBuddy van BMS BabyBuddy kan deze zonder aarzeling in de tuin of op de speelplaats worden gespeeld. De Buddelslang voor de allerkleinsten is klein om op te bergen en kan in een handomdraai worden aangetrokken. Voor kinderen tussen 6 en 18 maanden 100% waterdicht 100% waterdicht Strikt getest op schadelijke stoffen volgens ÖkoTex 100 Klasse 1 Praktische flessenbroek met laarzen Klein om op te bergen en in een mum van tijd aan te trekken Praktische flessenbroek met laarzen Met deze prachtige fles en salopette van BMS uw kleine lieveling is hij optimaal uitgerust om de spannende wereld rond tuin, speeltuin en bossen te ontdekken. De absoluut waterdichte BabyBuddy trotseert zelfs vochtige weersomstandigheden en zorgt ervoor dat uw kind absoluut droog blijft. Door de unieke combinatie van Buddel broek en laarzen is de BabyBuddy zeer compact en vooral strak. Met deze apparatuur kunt u er zeker van zijn dat er geen zand in uw appartement of auto zal druppelen als u verhuist. De kruipbroek is bijzonder praktisch voor uw kleintjes vanwege de plaatsbesparende opbergmogelijkheden. Gekleed in een oogwenk kan het spelplezier voor jong en oud meteen beginnen.

Productgegevens:
  • één maat
  • Boven: 100% polyester
  • Coating: 100% polyurethaan
  • Water- en winddicht
  • Praktische Buddel-broek met laarzen en een praktische Buddel-broek
  • Waterkolom: 20.000 mm
  • Textiel getest op schadelijke stoffen volgens OekoTex 100 - categorie 1, testnr. D11-0716 Hohenstein.
Soft Skin® is een eigen ontwikkeling van BMS . Dit materiaal bestaat uit twee lagen. Een bijzonder scheurvast dubbel gebreid draagweefsel en een coating van milieuvriendelijk polyurethaan (PUR). Doorslaggevend voor de ontwikkeling was dat het draagweefsel de vereiste stabiliteit bereikte. De polyurethaanlaag is aangebracht in vijf flinterdunne lagen, waardoor het gehele materiaal zacht en soepel is. Alle BMS Soft Skin® producten hebben getapete naden en zijn 100% waterdicht.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
53,65 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: BMS BabyBuddy® Skin® Skin® Sterren rood
5
17 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 16
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

BMS BabyBuddy® Skin® Skin® Sterren rood
BMS BabyBuddy® Skin® Skin® Sterren rood
44,95 €