Menu

babymoov Keukenmachine Nutribaby plus industrial grey

Keukenmachine Nutribaby plus industrial grey


Adviesprijs
159,90 €
Prijs 149,90 €
Bespaar nu
10,00 €
Gratis levering
Alle prijzen incl. BTW

Variant

Opslaan
  Direct leverbaar
  Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen
  Productomschrijving

  Prod. nr.: A246128

  babymoov Keukenmachine Nutribaby plus industrial grey

  De Nutribaby (+) is meer dan alleen een keukenmachine.

  Hij is je assistent voor het bereiden van maaltijden voor je hele gezin! Zo geef je jouw kind vanaf het goede voorbeeld van gezonde voeding. De Nutribaby (+) is heel gemakkelijk te gebruiken: Je programmeert en de machine doet alles voor jou! De Nutribaby biedt 5 functies in 1!

  Productdetails:
  • De stomer zorgt voor gezonde, uitgebalanceerde maaltijden
  • De mixer zorgt voor de bereiding van soepen, puree en compote
  • De verwarmingsfunctie verwarmt tot maximaal 3 flesjes en glaasjes
  • De sterilisator steriliseert tot maximaal 3 flesjes en accessoires
  • De ontdooifunctie verwarmt eerder bereide maaltijden
  • Het apparaat heeft daarnaast een grote capaciteit, namelijk 1500 ml in de koker en 600 ml in de blender
  • Materiaal: tritan / polypropyleen
  • Afmetingen: 36 x 20 x 26 cm
  De Nutribaby (+) kan ook later worden gebruikt voor de bereiding van kinder- en volwassenenmaaltijden (bijvoorbeeld voor het koken van eieren). De kookcyclus wordt getimed en niet op grond van de hoeveelheid water vastgelegd- De stoomkookplaatjes maken het mogelijk om de ingrediënten apart te koken om zowel de smaak als voedingsstoffen te behouden.

  De bijbehorende uitneembare platen maken het mogelijk om de kookcapaciteit aan te passen. Het praktische en intuïtieve LCD-scherm maakt het eenvoudig om de verschillende functies te gebruiken, geeft de resterende kooktijd weer en kan ook de laatst gebruikte kooktijd opslaan. Hier komt één knop met één functie overeen. De mixer wertk door middel van druk in het bovenste deel van het reservoir en kan onafhankelijk van de stomer worden gebruikt. Er kan tegelijkertijd worden gestoomd en gemixt.

  De "soft grip" oppervlakte zorgt voor een goede grip. Een akoestisch en visueel alarm kondigt het automatisch uitschakelen aan. De twee scheidbare units zorgen voor orde in de keuken. Ook het design kun je dankzij het afneembare omhulsel individueel aan jouw keuken aanpassen.

  Babymoov heeft bovendien een app en een blog "koken-voor-baby.nl" waarin de lekkerste receptideeën voor babymaaltijden te vinden zijn.

  Er geldt een levenslange garantie op alle Babymoov producten. Deze garantie is wel aan bepaalde voorwaarden verbonden. Om de garantieverlenging te activeren, moet je binnen 2 maanden na aanschaf van het product op de website http://www.service-babymoov.com/ registreren.
  Beoordelingen (32)
  babymoov Keukenmachine Nutribaby plus industrial grey
  Naar boven