Menu

Universal Zitzak pink


Prijs 69,90 €
Gratis levering
Alle prijzen incl. BTW

Opslaan
  Direct leverbaar
  Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen
  Productomschrijving

  Prod. nr.: A277770

  babyJem Universal Zitzak pink

  De babyJem ligzak combineert de voordelen van een babyzitje met de voordelen van een zitzak. De alledaagse helper, die overal gebruikt kan worden, is uitstekend geschikt als kraamcadeau. Er zijn goede redenen waarom zitzakken zo populair zijn bij kinderen. Ze zijn licht van gewicht, comfortabel en hun vulling reflecteert de lichaamswarmte als een kleine, geïntegreerde stoelverwarming. Het nadeel: Hoewel ze zich perfect aanpassen aan elke lichaamsvorm en de rug uitstekend ondersteunen, kunnen baby's toch naar beneden glijden. Hier komt de zitzak van babyJem in beeld.

  In principe is het een zitzak, maar dan in de vorm van een babyzitje of wipstoel en voorzien van een traploos verstelbare gordel. De speciale vorm verhoogt het hoofd van het kind. Dit maakt het gemakkelijker om de omgeving te bewonderen, maar helpt ook baby's tegen reflux of kolieken. De goed genaaide riem beschermt tegen wegrollen of wegglijden.
  De babyJem ligzak wordt een blikvanger dankzij het grappige polka dot design, maar ook dankzij de uitnodigende vorm en de ondersteunende quilting. De hoes, die door babyJem is getest op schadelijke stoffen, kan gemakkelijk worden verwijderd met behulp van een rits en worden gewassen.

  Productdetails:
  • Bedje in zitzakontwerp
  • Traploos verstelbare veiligheidsgordel
  • Afneembare en wasbare bekleding.
  • Super comfortabel dankzij de beanbag-vulling
  • Materiaal: 100% katoen
  • Wasbaar tot 30°c
  Naar boven