Menu

Toiletverkeiner Wit/grijs, vanaf 24 maanden


Prijs 28,91 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Alle prijzen incl. BTW

Variant

Opslaan
  Direct leverbaar
  Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen
  Productomschrijving

  Prod. nr.: A220046

  BABYBJÖRN Toiletverkeiner Wit/grijs, vanaf 24 maanden

  Comfortabele en veilige verkleiner. Als het tijd om te leren op de wc de behoeftes te doen, is het belangrijk dat het kind comfortabel zit. Door het ergonomische design van de verkleiner zit jouw kleintje correct en op zijn gemak. De rubberen rand en de instelling aan de onderkant zorgen ervoor, dat de verkleiner stevig op de wc ligt, zodat jouw kleintje veilig zit.

  Eenvoudig in gebruik: De toiletverkleiner is licht en jouw kindje kan hem zelf op de wc leggen en er weer af halen. Dankzij de handige greep aan de achterkant, kan hij makkelijk opgehangen worden na gebruik. Door de vorm van de verkleiner kunnen de iets grotere kinderen zelf op de wc gaan zitten. Je moet jouw kindje echter nog wel helpen, als het wil gaan zitten of weer van de wc af wil komen, tot jouw kindje het zonder hulp kan.

  Geschikt voor de meeste toiletten: De Toilettrainer kan eenvoudig worden ingesteld en is op de meeste wc-brillen veilig. Je hoeft hem alleen voor het eerste gebruik in te stellen. Daarna ligt hij elke keer veilig op de wc. Als je de verkleiner mee wil nemen en ergens anders wilt gebruiken, laat hij zich ook daar eenvoudig instellen en wordt hij in een handomdraai aangepast aan een andere wc.

  De spatbescherming zorgt ervoor, dat alles in de wc terecht komt. Het versterkt het zelfvertrouwen van het kindje, als het leer om op de wc te gaan en deze hierbij schoon blijft.

  Geteste en veilige materialen. Alle BABYBJÖRN keuken- en badkamerproducten voldoen aan de huidige veiligheidsnormen voor kunststofproducten in Europa en de Verenigde Staten. Dit betekent dat de kunststoffen voortdurend en grondig worden getest op bisfenol A (BPA) en schadelijke stoffen en worden getest op hun voedselveiligheid. Dat vinden wij belangrijk!

  Productdetails:
  • Design: wit/grijs
  • Materiaal: Polypropyleen (PP)
  • Vrij van BPA
  • Gewicht: 400 g
  • Afmetingen: Breedte x lengte x hoogte 29 x 36 x 9 cm
  Beoordelingen (27)
  BABYBJÖRN Toiletverkeiner Wit/grijs, vanaf 24 maanden
  Naar boven