Menu

pinkorblueadviseert

Draagzak One Air Mesh Antraciet-grijs


Adviesprijs
189,90 €
Prijs 149,40 €
Bespaar nu
40,50 € -21%
Gratis levering
Alle prijzen incl. BTW

Variant

Opslaan
  Direct leverbaar
  Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen
  Productomschrijving

  Prod. nr.: A236339

  BABYBJÖRN Draagzak One Air Mesh Antraciet-grijs

  Vind je dat het te warm wordt als je jouw kindje in een draagzak draagt? Met de draagzak One Air van luchtig mesh-stof is het veel aangenamer om jouw kind bij warm weer te dragen.

  De koele mesh-stof heeft vele geliefde eigenschappen. Hij is zacht en koel maar tegelijkertijd ook duurzaam en het droogt na het wassen erg snel. Afgezien van het materiaal heeft deze draagzak precies dezelfde functies als de draagzak One van katoen. Ze biedt nabijheid bij jouw kindje en tegelijkertijd heb jij je handen vrij. Je kunt eenvoudig tussen verschillende draagposities van de buik opde rug of andersom wisselen.

  De draagzak One Air kan vanaf de geboorte worden gebruikt tot een leeftijd van ca. 3 jaar.

  Koel en aangenaam van luchtige stof
  Omdat de stof ademend is, blijft het voor jou en jouw baby koel en fijn terwijl je jouw kindje draagt.

  In totaal vier draagposities voor de buik en op de rug.
  Jij kunt kiezen of je jouw kindje met de blik naar jou (twee hoogtes), naar voren of op de rug wilt dragen.

  Ergonomische been-instelling
  De individueel aanpasbare breedte zorgt ervoor dat de heupen van jouw kindje altijd in een comfortabele en ergonomisch juiste positie zijn.

  Gevoerde schouderbanden voor hoog draagcomfort.
  De bijzonder dikke voering in de schouderbanden zorgt voor het comfortabel dragen, ook voor langere stukken.
  Buikgordel ontlast de rug en schouders
  De brede, robuste buikgordel ontlast de rug en zorgt voor een goede draagergonomie.

  Geïntegreerde pasgeboreninleg
  De draagzak One Air heeft twee instelbare draaghoogtes. De bovenste hoogte gebruik je voor jouw pasgeboren baby (minstens 3,5 kg), zodat jouw baby op de juiste positie in de buurt van jouw gezicht zit. De vuistregel is dat je jouw kindje een kus op het hoofd moet kunnen geven.

  Grotere kinderen draag je op je rug
  Als het kindje al wat zwaarder is, kan het voor jou fijner zijn om het op de rug te dragen. Wij bevelen aan dat je jouw kindje pas vanaf 1 jaar op de rug draagt, omdat je in deze positie het kindje niet meer zo goed ziet.

  Eenvoudig en veilig dragen op de rug
  Als jouw kindje in de draagzak met het gezicht naar jou zit, kan je de draagzak makkelijk van jouw buik naar de rug draaien. Dat is comfortabel en je hebt hierbij geen hulp nodig. De constructie van de draagzak zorgt ervoor, dat jouw kindje veilig en beschermd zit als je de draagzak draait.

  Verstelbare hoofdsteun
  De draagzak heeft een stabiele, flexibele hoofdsteun die gebruikt wordt tot het nekje van jouw baby sterk genoeg is om het hoofdje recht te houden. Je kunt de hoofdsteun ook omhoog klappen als jouw iets grotere baby (ouder dan 5 maanden) wil slapen of uitrusten. De hoofdsteun is traploos en individueel verstelbaar.

  Heupvriendelijke draagzak
  Het International Hip Dysplasia Institute heeft de draagzak getest en als "heupvriendelijke draagzak" erkend. Dit betekent dat de draagzak de juiste ondersteuning biedt voor jouw kindje en hiermee het groeiproces van de heupen bevordert. Dit is vooral in de eerste maanden erg belangrijk.

  Stevige stof
  De netstof is zacht op de gevoelige huid van jouw kindje en biedt tegelijkertijd aangename ondersteuning voor de rug, heupen en het nekje van het kindje.

  Droogt snel na het wassen
  De netstof laat vochtigheid door en droogt super snel nadat je hem hebt gewassen.

  Kindvriendelijk materiaal
  Ze zijn getest en voldoen aan de normen van Öko-Tex Standard 100, categorie 1. Dit houdt in dat de materialen vrij zijn van schadelijke stoffen en allergenen.

  Leeftijd en gewicht:
  Vanaf de geboorte tot ca. 3 jaar (minimaal 3,5 kg/53 cm, max. 15 kg/100 cm).

  Voor kinderen tussen de 3,5 en 4,5 kg moeten de beenriempjes worden gebruikt, om de beenopeningen zo klein mogelijk te houden. Als je het kindje met de blik naar voren draagt, moet hij minstens 5 maanden oud zijn en hoogstens 12 kilo wegen.

  Wij bevelen aan dat je je kindje pas vanaf 1 jaar op de rug draagt, omdat je hem in deze positie niet meer zo goed in de gaten kunt houden.

  Materiaal
  Alle materialen zijn vriendelijk voor de tere huid van kinderen en veilig om aan te zuigen. Ze zijn getest en voldoen aan de normen van Öko-Tex Standard 100, categorie 1. Dit houdt in dat de materialen vrij zijn van schadelijke stoffen en allergenen.

  Netstof:
  • Hoofdmateriaal: 100 % polyester
  • Voering buikgordel: 100% polyester
  • Bescherming ritssluiting voor beenpositie: 100% katoen
  Wasvoorschriften
  In de wasmachine op 40°C. Apart wassen. Gebruik bij voorkeur een milieuvriendelijk en zacht wasmiddel zonder bleekmiddel. Niet geschikt voor de droger

  Een draagzak van netstof mag niet worden gestreken. Een draagzak van netstof droogt zeer snel dankzij het dunne en luchtige materiaal.

  Productvideos
  Babytrage One
  BABYBJÖRN Babytrage One und One Air
  Beoordelingen (24)
  BABYBJÖRN Draagzak One Air Mesh Antraciet-grijs
  Naar boven